DINER
Starters
-
BROODPLANK RAZENDE BOL (V) 8,9
Keuze uit: zeewierbrood / olijvenbrood
Hummus | aioli | kruidenboter -
BROODPLANK WIEDUS DE LUXE 12,5
Keuze uit: zeewierbrood / olijvenbrood
Chorizo | Serranoham | gemarineerde olijven | aioli
soepen
-
Tomatensoep (V) 5,9
Pomodori | eiernoedels | pesto-room
-
Vissoep 6,9
Kabeljauw | mosselen | zalm | gamba’s
-
Chefsoep 5,9
Wekelijkse creatie van onze chef
voorgerechten
-
Rundercarpaccio 10,8
Gemarineerde runderbeef | zongedroogde tomaat | rode ui | geroosterde pittenmix | oude kaas | mesclun-sla | pesto-mayonaise | kaaskrokant
-
DUIVELS PANNETJE 12,5
Pikant gebakken Black Tiger gamba’s | knoflook | bosui | rode peper | zeewierbrood
-
VIS-TRIO 12,5
Tonijncarpaccio | citroenmayonaise | duivelse gamba’s | huisgemaakte bitterbal van kreeft met wakame
Wijntip: Reguta - Prediale
Biertip: TX wit -
FLAMMKUCHEN (V) 10,8
Krokant gebakken dunne bodem | crème fraîche | gemarineerde portobello | stoofpeer | walnoot-honingkaas | mesclun-sla
salades
-
Seafoodsalade 18,9
Gemarineerde gamba’s | pulled-zalm | tonijnsalade | mesclun-sla | rode ui | tomaat | gekookt eitje | kruidendressing krokant gebakken brioche met ansjovis ernaast
Wijntip: wit - Reguta Prediale Biertip: Fourchette (tripel) -
CARPACCIO-SALADE 17,5
Gemarineerde runderbeef | mesclun-sla | zongedroogde tomaat | rode ui | geroosterde pittenmix | oude kaas | pesto-mayonaise | kaaskrokant
Wijntip: rood - Refosco Biertip: Fourchette (tripel) -
Onze salades worden geserveerd met desembrood van Bakkerij Dunselman.
hoofdgerechten
-
BEACHBURGER 19,5
Rundvleesburger (250 gram) met bacon | ei | krokante uienringen | tomaat | augurk | rode ui | cheddar-cheese | sla | barbecuesaus
Biertip: TX donkerblond -
BIEFSTUK BALI * 23,5
Biefstuk van de grill | sugarsnaps | taugé | bosui | Balisaus
Tip: glaasje Graham’s rode port -
FISH AND CHIPS 19,5
Gebakken kabeljauw in een krokant jasje | spicy wedges | remouladesaus
-
SURF AND TURF * 24,5
Het vaste land ontmoet de zee: Biefstuk van de grill & gemarineerde Black Tiger gamba’s | knoflookjus | seizoens-groente
Wijntip: rood - Refosco
Biertip: Wiedusje -
BIETENBURGER (V) 19,5
Biet | warme geitenkaas | gemarineerde portobello | krokante uienringen | sla | peppadew-mayonaise
-
VISSERS-PANNETJE * 23,5
Kabeljauw | gamba’s | mosselen | zalm | groente | kriel-aardappel | langoustine-roomsaus
Wijntip: wit - Reguta Prediale
Biertip: Bird - datisandere-koekoek -
TRUFFELRISOTTO (V) * 19,5
Gebakken bospaddenstoelen | oude kaas | truffelsaus
Wijntip: wit - Prediale
Biertip: Bird - nognietnaar-huismus -
MIX GRILL * 24,5
Biefstuk | spareribs | kipfilet | aioli | barbecuesaus
Biertip: TX donkerblond -
ROYALE SATÉ VAN KIPPENDIJ * 19,5
Gemarineerde kippendijen | satésaus | komkommerzuur | kroepoek | seroendeng
Wijntip: rosé - Rosato (Baccichetto Umberto) -
*Deze hoofdgerechten worden geserveerd met een puntzak frites en Brandermayonaise.
* Deze hoofdgerechten worden geserveerd met een puntzak frites en Brandermayonaise
kindergerechten
side order
-
Bakje gemengde salade 4,5
-
Puntzak frites 3,7
-
Spicy wedges 3,5
desserts
-
DAME BLANCHE 8,9
Vanille-ijs | chocolade bol | vanille crème | warme chocoladesaus
Wijntip: Sangue di Guida, deze zoete rode wijn past perfect bij chocolade
Biertip: Jopen Quadrupel Ongelovige Thomas -
MONCHOUdessert 8,9
Huisgemaakte monchoutaart | Bastogne crumble | bosvruchtencompote | monchou-roomijs
-
COOKIE JAR 8,9
Pot gevuld met brownie | American Cookie-ijs | chocolat chip-cookies | slagroom
-
COUPE STROOPWAFEL 7,9
Stroopwafel-ijs | vanille-ijs | karamelsaus | karamelfudge | slagroom
-
Kindercoupe smurf-ijs 4,9
Smurf-ijs | slagroom | snoep
SPECIAL COFFEE
met alcohol en slagroom
-
Kus van vuur
Cointreau & Tia Maria
-
Zoete droom
Baileys
-
Ierse koffie
Whisky
-
Franse koffie
Grand Marnier
-
Italiaanse koffie
Amaretto
-
Spaanse koffie
Tia Maria of Licor43
-
Huisduiner koffie
Jutter
-
TX koffie
Chocolade/karamel-likeur
-
Oud-Hollandse koffie
Stroopwafellikeur
-
Oma’s koffie
Macchiato Corretto | advocaat
-
Koffie-Cocktail
Kalhúa | hazelnootsiroop
-
Koffie-Cocktail
Nougat Martini
-
Koffie-Cocktail
Baileys Martini
starter
-
BROODPLANK RAZENDE BOL (V) 8,9
Keuze uit: zeewierbrood / olijvenbrood Tomatentapenade | aioli | kruidenboter
voorgerechten
-
Rundercarpaccio 11,5
Gemarineerde runderbeef | zongedroogde tomaat | rode ui | geroosterde pittenmix | oude kaas | mesclun-sla | pesto-mayonaise
-
DUIVELS PANNETJE 12,5
Pikant gebakken Black Tiger gamba’s | knoflook | bosui | rode peper | zeewierbrood
Biertip: Skuumkoppe -
GEROOKTE ZALM-TOMPOUCE 10,5
Filodeeg | gerookte zalm | dille-roomkaas | zoetzure tomaat
Wijntip wit: Pinot Grigio -
GEGRATINEERDE CHAMPIGNONS (V) 9,9
Knoflookchampignons | oude Enkhuizer-kaas | zeewier-toast | kruidenboter
-
OOSTERS KIPPANNETJE 12,5
Kipfilet | knoflook | rode peper | bosui | taugé | huisgemaakte Balisaus
soepen
-
TOMATENSOEP (V) 5,9
Pomodori | eiernoedels | pesto-room
-
VISSOEP 6,9
Kabeljauw | mosselen | zalm | gamba’s
-
CHEFSOEP 5,9
Wekelijkse creatie van onze chef
salades
-
SEAFOODSALADE 19,5
Gemarineerde gamba’s | pulled-zalm | tonijnsalade | mesclun-sla | rode ui | tomaat | komkommer | gekookt eitje | kruidendressing | toast met ansjovis
Wijntip wit: Pinot Grigio / Biertip: Lowlander White Ale -
CARPACCIO-SALADE 18,5
Gemarineerde runderbeef | mesclun-sla | zongedroogde tomaat | komkommer | rode ui | geroosterde pittenmix | oude kaas | pesto-mayonaise
Wijntip rood: Refosco -
GEITENKAASSALADE (V) 17,5
Gebrokkelde geitenkaas | mesclun-sla | vijg | zoetzure tomaat | knoflook-croutons | notenmelange | komkommer | rode ui | balsamico
Wijntip wit: Sauvignon Blanc -
Onze salades worden geserveerd met desembrood van Bakkerij Dunselman.
hoofdgerechten
-
BEACHBURGER 19,5
Flinke rundvleesburger (200 gram) met bacon | ei | krokante uienringen | tomaat | augurk | rode ui | cheddar-kaas | sla | barbecuesaus | friet
Biertip: Brand IPA -
BIEFSTUK BALI 23,5 / XL 29,5*
Biefstuk van de grill | sugarsnaps | paksoi | bosui | Bali-saus
-
FISH AND CHIPS 19,5
Gebakken kabeljauw in een krokant jasje | spicy wedges | remouladesaus
Biertip: Affligem tripel / Biertip: Schelde Zeezuiper -
SURF AND TURF 24,5 / XL 32,5*
Het vaste land ontmoet de zee: Biefstuk van de grill & gemarineerde Black Tiger gamba’s | knoflookjus | seizoens-groente
Wijntip: rood - Refosco
Biertip: Skuumkoppe -
VEGABURGER (V) 19,5
Burger van sojabonen | warme geitenkaas | komkommer | tomaat | krokante uienringen | sla | yoghurt-mayonaise | friet
Wijntip wit: Sauvignon Blanc -
MIXED FISH 24,5*
Zeebaarsfilet | zalmfilet | Black Tiger-gamba | Beurre blanc | zoete aardappelpuree
Wijntip wit: Pinot Grigio -
GROENTE-CURRY (V) 18,5
Rode curry | sugarsnaps | paprika | ui | champignons | courgette | papadumvel | wilde rijst
Wijntip wit: Pinot Grigio -
SCHNITZEL 22,5*
Keuze uit: jagersaus of champignonsaus
-
SATÉ VAN KIPPENDIJ 19,5*
Gemarineerde kippendijen | satésaus | komkommerzuur | kroepoek | seroendeng
Wijntip rose: Rosato / Biertip: Affligem dubbel -
*Deze hoofdgerechten worden geserveerd met een puntzak frites en Brandermayonaise.
kindergerechten
-
KINDERFRIET met kibbeling 8,5
appelmoes en fritessaus
-
KINDERFRIET met chickenstrips 7,9
appelmoes en fritessaus
-
KINDERFRIET met kroket 7,5
appelmoes en fritessaus
-
KINDERFRIET met frikandel 7,5
appelmoes en fritessaus
-
KINDERCOUPE BUENO 6
Bueno-ijs | slagroom | Kinder-Bueno | smarties
side order
-
2 PERSOONS - GEMENGDE SALADE 4,5
-
PUNTZAK FRITES 3,7
met Brandermayonaise
-
SPICY WEDGES 3,5
met Brandermayonaise
-
UIENRINGEN 3,7
met barbecuesaus
desserts
-
CHOCOHOLIC 8,9
Witte chocolade ijs | chocolade bol | chocolade brownie roodfruit | warme chocoladesaus
-
BOSTON CHEESECAKE 8,9
Lemon cheesecake | citroen-mousse | lemoncheesecake-ijs
-
COOKIE JAR 8,9
Pot gevuld met brownie | American Cookie-ijs | chocolat chip-cookies | slagroom
-
COUPE SALTED KARAMEL 8,9
Salted karamel-ijs | vanille-ijs | karamelsaus | karamelfudge | slagroom
-
KINDERCOUPE BUENO 6
Bueno-ijs | slagroom | Kinder-Bueno | smarties