DINER

van 15:00 uur - 21:00 uur

Starters

  • BROODPLANK RAZENDE BOL (V) 9,8

    Keuze uit: zeewierbrood / olijvenbrood
    met onze huisgemaakte smeersels

soepen

  • Tomatensoep (V) 6,5

    Pomodori | eiernoedels | paprika-room

  • Vissoep 7,5

    Kabeljauw | mosselen | zalm | gamba’s

  • Chefsoep 6,5

    Wekelijkse creatie van onze chef

voorgerechten

  • Rundercarpaccio 12,5

    gemarineerde runderbeef | zongedroogde tomaat | rode ui | geroosterde pittenmix | oude kaas | mesclun-sla | pesto-mayonaise

  • Tonijntartaar 12,5

    wasabi-mayonaise | sesamkletskop | radijs | kikkoman dressing

  • Iberico Ribfingers 12,5

    sriracha-mayonaise | zoetzure rodekool | bieslook

  • Burrata (V) 10,9

    cherrytomaatjes | kruidenolie | balsamico-glacé | mesclun-sla

  • DUIVELS PANNETJE 13,5

    pikant gebakken Black-Tiger-gamba’s | knoflook | bosui | rode peper | zeewierbrood

salades

  • Vissalade 21,5

    gemarineerde gamba’s | pulled-zalm | tonijnsalade | mesclun-sla | rode ui | tomaat | komkommer | gekookt eitje | kruidendressing | toast met ansjovis

  • Oosterse Salade 19,5

    gemarineerde kippendijen | biefstukpuntjes | knoflook | bosui | sugarsnaps | taugé | sesam | pikante oosterse dressing

  • Burrata-salade (V) 19,5

    zongedroogde tomaat | rode ui | zoetzure komkommer | balsamico-stroop | geroosterde pittenmix

hoofdgerechten

  • Biefstuk met Oma’s draadjesvlees* 23,5

    roseval | geroosterde groente | portjus

  • Gegrilde Bavette* 27,5

    geroosterde groente | chimichurri | gepofte trostomaatjes

  • FISH & CHIPS 21,5

    gebakken kabeljauw in een krokant jasje | spicy wedges | remouladesaus

  • BIEFSTUK BALI* 25,5

    biefstuk van de grill | sugarsnaps | bosui | Bali-saus

  • Zeebaarsfilet* 24,5

    paling-beurre-blanc | zeekraal

  • BEACHBURGER 21,5

    flinke rundvleesburger (225 gram) met bacon | ei | krokante uienringen | tomaat | augurk | rode ui | cheddarkaas | sla | barbecuesaus | friet

  • Jackfruit rendang (V) 21,5

    wilde rijst | komkommerzuur | kokos

  • Pasta aglio e olio 21,5

    spaghetti | gamba’s | knoflook | peterselie | rode peper

  • OOSTERSE KIPPENDIJEN 22,5

    noodles | wokgroente | cashewnoten | taugé | Bali-saus

  • PASTA TRUFFEL (V) 21,5

    spaghetti | uit de oven geroosterde portobello | oude kaas | truffelroomsaus

  • *Deze hoofdgerechten worden geserveerd met frites en Brandermayonaise.

kindergerechten

side order

  • 2-persoons gemengde salade 4,9

    met spekjes

  • Puntzak frites XL 3,9

    met Brandermayonaise

  • Spicy wedges 3,9

    met Brandermayonaise

  • Uienringen (V) 4,9

    met barbecuesaus

desserts

  • Rocky Road 9,8

    brownie | mini marshmallows | chocoladesaus | vanille-ijs

  • Churro's 8,5

    kaneelsuiker | chocoladesaus

  • SNICKER JAR 9,8

    vanille-ijs | chocoladesaus | karamelsaus | fudge | pinda’s | slagroom

  • COUPE AMARENEN 9,8

    amarenen-ijs | Bastogne-kruimels | kersen | slagroom

  • Het is niet mogelijk om apart te betalen tenzij u dit expliciet bij uw reservering vermeld heeft, wij danken u voor uw begrip.
  • Voedselallergie? Meld het ons
  • Wij geven de voorkeur aan pinbetaling

starter

  • BROODPLANK RAZENDE BOL (V) 9,8

    Keuze uit: zeewierbrood / olijvenbrood Tomatentapenade | aioli | kruidenboter

voorgerechten

  • Rundercarpaccio 12,5

    Gemarineerde runderbeef | zongedroogde tomaat | rode ui | geroosterde pittenmix | oude kaas | mesclun-sla | pesto-mayonaise

  • DUIVELS PANNETJE 13,5

    Pikant gebakken Black Tiger gamba’s | knoflook | bosui | rode peper | zeewierbrood
    Biertip: Skuumkoppe

  • GEROOKTE ZALM-TOMPOUCE 11,5

    Filodeeg | gerookte zalm | dille-roomkaas | zoetzure tomaat
    Wijntip wit: Pinot Grigio

  • GEGRATINEERDE CHAMPIGNONS (V) 10,9

    Knoflookchampignons | oude Enkhuizer-kaas | zeewier-toast | kruidenboter

  • OOSTERS KIPPANNETJE 13,5

    Kipfilet | knoflook | rode peper | bosui | taugé | huisgemaakte Balisaus

soepen

  • TOMATENSOEP (V) 6,5

    Pomodori | eiernoedels | pesto-room

  • VISSOEP 7,5

    Kabeljauw | mosselen | zalm | gamba’s

  • CHEFSOEP 6,5

    Wekelijkse creatie van onze chef

salades

  • SEAFOODSALADE 21,5

    Gemarineerde gamba’s | pulled-zalm | tonijnsalade | mesclun-sla | rode ui | tomaat | komkommer | gekookt eitje | kruidendressing | toast met ansjovis
    Wijntip wit: Pinot Grigio / Biertip: Lowlander White Ale

  • CARPACCIO-SALADE 19,5

    Gemarineerde runderbeef | mesclun-sla | zongedroogde tomaat | komkommer | rode ui | geroosterde pittenmix | oude kaas | pesto-mayonaise
    Wijntip rood: Refosco

  • GEITENKAASSALADE (V) 19,5

    Gebrokkelde geitenkaas | mesclun-sla | vijg | zoetzure tomaat | knoflook-croutons | notenmelange | komkommer | rode ui | balsamico
    Wijntip wit: Sauvignon Blanc

  • Onze salades worden geserveerd met desembrood van Bakkerij Dunselman.

hoofdgerechten

  • BEACHBURGER 21,5

    Flinke rundvleesburger (200 gram) met bacon | ei | krokante uienringen | tomaat | augurk | rode ui | cheddar-kaas | sla | barbecuesaus | friet
    Biertip: Brand IPA

  • BIEFSTUK BALI 25,5*

    Biefstuk van de grill | sugarsnaps | paksoi | bosui | Bali-saus

  • FISH AND CHIPS 21,5

    Gebakken kabeljauw in een krokant jasje | spicy wedges | remouladesaus
    Biertip: Affligem tripel / Biertip: Schelde Zeezuiper

  • SURF AND TURF 26,5*

    Het vaste land ontmoet de zee: Biefstuk van de grill & gemarineerde Black Tiger gamba’s | knoflookjus | seizoens-groente
    Wijntip: rood - Refosco
    Biertip: Skuumkoppe

  • VEGABURGER (V) 21,5

    Burger van sojabonen | warme geitenkaas | komkommer | tomaat | krokante uienringen | sla | yoghurt-mayonaise | friet
    Wijntip wit: Sauvignon Blanc

  • MIXED FISH 26,5*

    Zeebaarsfilet | zalmfilet | Black Tiger-gamba | Beurre blanc | zoete aardappelpuree
    Wijntip wit: Pinot Grigio

  • GROENTE-CURRY (V) 19,5

    Rode curry | sugarsnaps | paprika | ui | champignons | courgette | papadumvel | wilde rijst
    Wijntip wit: Pinot Grigio

  • SCHNITZEL 22,5*

    Keuze uit: jagersaus of champignonsaus

  • SATÉ VAN KIPPENDIJ 21,5*

    Gemarineerde kippendijen | satésaus | komkommerzuur | kroepoek | seroendeng
    Wijntip rose: Rosato / Biertip: Affligem dubbel

  • *Deze hoofdgerechten worden geserveerd met een puntzak frites en Brandermayonaise.

kindergerechten

  • KINDERFRIET met kibbeling 9,5

    appelmoes en fritessaus

  • KINDERFRIET met kroket 7,9

    appelmoes en fritessaus

  • KINDERFRIET met chickenstrips 8,5

    appelmoes en fritessaus

  • KINDERFRIET met frikandel 7,9

    appelmoes en fritessaus

  • KINDERCOUPE BUENO 6,5

    Bueno-ijs | slagroom | Kinder-Bueno | smarties

side order

  • 2 PERSOONS - GEMENGDE SALADE 4,9
  • PUNTZAK FRITES 3,9

    met Brandermayonaise

  • SPICY WEDGES 3,9

    met Brandermayonaise

  • UIENRINGEN 4

    met barbecuesaus

desserts

  • CHOCOHOLIC 9,8

    Witte chocolade ijs | chocolade bol | chocolade brownie roodfruit | warme chocoladesaus

  • BOSTON CHEESECAKE 9,8

    Lemon cheesecake | citroen-mousse | lemoncheesecake-ijs

  • COOKIE JAR 9,8

    Pot gevuld met brownie | American Cookie-ijs | chocolat chip-cookies | slagroom

  • COUPE SALTED KARAMEL 9,8

    Salted karamel-ijs | vanille-ijs | karamelsaus | karamelfudge | slagroom

  • KINDERCOUPE BUENO 6,5

    Bueno-ijs | slagroom | Kinder-Bueno | smarties