DAGVERS, WAAR MOGELIJK ZELF BEREID, BIOLOGISCH, UIT DE STREEK EN BOVENAL:
HÉÉL ERG LEKKER

We zijn trots op wat we serveren. Als het even kan, bereiden we het zelf: van de dressing voor de salade tot de mousseline bij de zalm. Wat we níet zelf maken, komt van de beste leveranciers. En dat proef je.

Natuurlijk gaan we mee met de smaak, sfeer én locale ingrediënten van het seizoen. 
Bekijk onze kaart en ontdek wat we nú serveren. Beter nog: kom langs en proef!

HEB JE BEPAALDE VOEDSELALLERGIEËN?
OF WIL JE GEWOON KUNNEN KIEZEN WELKE STOFFEN JE WÉL OF NIET EET? 

Van onze kaart bestaat een allergenen-versie.

Klik hier en bekijk welke allergenen in de verschillende gerechten aanwezig zijn.
Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 
En natuurlijk kan je ook ter plekke aan het NOGAL WIEDUS team je vragen stellen. 

 

MENUKAART

DRANKENKAART

IJSKAART

KLIK OP EEN KAART VOOR DE UITVERGROTE VERSIE

BUITEN DE KAART OM

Blijf op de hoogte van ons wisselende gerechten via onze berichten op de site én onze FB-pagina

DRANKARRANGEMENTEN

Ben je met een besloten groep bij ons te gast om iets te vieren of te herdenken?
Kies dan op welke manier we drankjes zullen schenken voor je gezelschap.
Dit kan op basis van nacalculatie: bepaal zélf welke dranken wel of niet geschonken mogen worden en gedurende welk tijdvak. Of kies voor één van onze drankarrangementen.

ARRANGEMENT 1

Voor € 6,50 per persoon per uur schenken we bier, wijn (wit, rood, rosé), soft drinks, koffie en thee.

Gedurende de hele bijeenkomst serveren we een gemengd bittergarnituur met kaas en worst.

ARRANGEMENT 2

Voor € 7,50 per persoon per uur schenken we bier, wijn (wit, rood, rosé), binnenlands gedestilleerd, soft drinks, koffie en thee.

Gedurende de hele bijeenkomst serveren we een gemengd bittergarnituur met kaas en worst; op tafels staan olijven en een notenmix.

ARRANGEMENT 3

Voor € 8,50 per persoon per uur schenken we bier, wijn (wit, rood, rosé), binnenlands én buitenlands gedestilleerd, soft drinks, koffie en thee.

Gedurende de hele bijeenkomst serveren we een gemengd bittergarnituur met kaas en worst; op tafels staan olijven en een notenmix.